Certificering Moment Design

 

Op 4 april 2017 legde ik mijn examen af om mijn certificaat te halen zodat ik mijzelf gecertificeerd Moment Design Fotograaf mag noemen. Ik werd om 10:00 uur verwacht bij Heleen Klop in Utrecht. Zij zou samen met Loes Rommers het examen afleggen.

Daar aangekomen werd ik hartelijk ontvangen. Kreeg een lekker kopje thee met wat lekkers erbij. Samen met twee andere dames wachten wij rustig af wat ging komen. Ik was als laatste aan de beurt om mondeling de theorie uit te leggen. Ondanks dat ik het wel wist was ik toch wel zenuwachtig. Dat ging gelukkig goed. Daarna gingen wij naar buiten om het praktijk gedeelte te doen. Ook hier was ik als laatste aan de beurt. Lekker goed voor mijn zenuwen.

Maar gelukkig hadden wij een heel relaxed koppel en ging het heel goed. Ondanks dat ze voor de derde keer vragen gesteld kregen. Nog geen week later hoorden wij dat we alle drie geslaagd waren. Ik ben hier natuurlijk super trots op en heel erg blij mee. Ik had er tenslotte het hele jaar naar toe gewerkt.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Yvonne Vagevuur Fotografie
Talmaweg 153
3317 RD Dordrecht
Tel. 06 – 50 984 074
info@fotoyvonnevagevuur.com

Aangesloten bij

error: Content is protected !!