Publicaties

Bij verschillende opdrachtgevers staat mijn werk op hun website, in hun folders of nieuwsbrieven.
Hieronder laat ik je graag een aantal voorbeelden van publicaties zien.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik er heel erg trots op ben als mijn werk ergens gepubliceerd wordt.


02-04-2017

Krantenartikel in de krant ‘Delft op Zondag’

Krantenartikel over Udo Schmidt Uitvaartzorg waarbij een profielfoto geplaatst is die ik gemaakt heb.26-11-2016

Opening en open dag van de Juniusstraat 4 in Delft.

Publicatie in het ledenblad van Uitvaartverzorging De Laatste Eer. Verspreidt over 14.000 adressen! De open dag was een groot succes. Steeds meer mensen zien de meerwaarde in van afscheidsfotografie.

Open dag08-04-2016

In de Afscheidswijzer van Rotterdam-Rijnmond staat de reportage die ik gemaakt heb voor Crematorium De Dijk.

bedrijfsfotografie2016

Er zijn weer foto’s van mij gepubliceerd. Dit keer in de folder van Crematorium Iepenhof te Delft. Hierin wordt alles omschreven wat Iepenhof te bieden heeft.

Bedrijfsfotografie


In de krant Dordt Centraal van vandaag, 09-03-2016, staat de foto van Tineke Van der Jagt Uitvaartverzorging. Het blijft leuk om je foto terug te zien in de krant.

Krantenfoto


In de Ledenbulletin van uitvaartverzorging De Laatste Eer van maart 2015 stond er een artikel in over de nieuwe vloer van uitvaartcentrum Iepenhof aan de Hoflaan in Delft. Mijn foto werd gebruikt voor deze publicatie.

Publicatie


Met Hemelvlucht.nl ben ik sinds februari 2015 gaan samenwerken door voor elkaar reclame te maken. Hiermee proberen wij meer bekendheid te krijgen voor onze producten. Hemelvlucht verzorgt het laatste afscheid middels het oplaten van heliumballonnen met daarin de as van de overledene. Ik kan hiervan een reportage maken voor een tastbare herinnering. www.hemelvlucht.nl

Hemelvlucht 1


Uitvaartverzorging De Laatste Eer bracht in oktober 2014 hun nieuwsbrief uit met onder andere mijn werk op de voorpagina. Het onderwerp ging over de indrukwekkende herdenkingsbijeenkomst die op 25 september 2014 had plaatsgevonden. www.de-laatste-eer.nl

De Laatste Eer


Voor het Maritime Hotel heb ik ook een aantal evenementen gefotografeerd. Daarnaast heb ik veel foto’s voor hun website gemaakt. Deze vernieuwde website ging eind zomer van 2014 online. Helaas is het Maritime Hotel inmiddels verkocht.

Maritime Hotel


Voor de website van Dragersvereniging Maasmond heb ik alle foto’s gemaakt. Deze vernieuwde website ging in de zomer van 2014 online. www.dragersverenigingmaasmond.nl

Dragersvereniging Maasmond


Op maandag 10 maart 2014 gaf de Vlaamse psycholoog en rouwdeskundige Manu Keirse op uitnodiging van Mensink-Ferguson Uitvaartzorg in Alphen aan den Rijn een lezing over omgaan met verlies en verdriet. Deze lezing heb ik fotografisch vast mogen leggen. Een verslag van de lezing staat op hun website.
www.mensink-fergusonuitvaartzorg.nl/activiteiten/

Activiteiten - Lezing Manu Keirse in ALphen aan den Rijn

 

 

 

 

Contact

Yvonne Vagevuur Fotografie
Dorpstienden 12
3253 AS Ouddorp

Aangesloten bij

error: Content is protected !!