Selecteer een pagina

 

 

Ik wil mijn 30ste verjaardag groots vieren….

 

Eens in de zoveel tijd ontmoet je iemand waarvan je na de ontmoeting weet dat je die persoon niet snel meer zal gaan vergeten. Dat was ook het geval met Kevin van der Starre. Hij nam in juli 2017 contact met mij op voor een foto shoot voor zijn verjaardag. Hij zou zijn 30ste verjaardagsfeest gaan vieren op 22 maart 2018 en wilde dat groots gaan aanpakken. In het diepste geheim hebben wij een shoot gedaan zodat hij de foto’s kon gebruiken voor de uitnodiging. Ik mocht absoluut nog niks publiceren of zeggen. Hij zou familie, vrienden en collega’s in de maanden naar zijn verjaardag toe steeds een hint gaan geven zodat zij konden gaan raden waar de avond over zou gaan.

Eindelijk was het zover. De dag van zijn verjaardag was aangebroken.  Hij had een zaal in het Energiehuis in Dordrecht afgehuurd en ging daar een theatervoorstelling houden die over zijn leven ging. Nog steeds wisten zijn familie, vrienden en collega’s van niks. Van tevoren kregen ze een hapje en een drankje in afwachting van het grote moment. Hoe groot was de verbazing toen ze de zaal inliepen en de opstelling zagen voor een theatervoorstelling.  Ik wist het ook nog niet zo lang van tevoren. Ik vond het echt een heel bijzonder idee om op deze manier je verjaardag te vieren. Ik had het nog niet eerder meegemaakt in ieder geval.

Voor de presentatie had hij Viktor Brand gevraagd om te komen. Viktor was een van de verrassingen van die avond. Het was voor mij ook leuk omdat ik Viktor nog nooit in het echt ontmoet had.  Maar Kevin was nog niet klaar met de verrassingen voor zijn familie, vrienden en collega’s. Tijdens de voorstelling werden een aantal mensen naar beneden geroepen voor een cadeau en een persoonlijk bedankje van Kevin. De beide oma’s van Kevin grepen maar wat graag de gelegenheid aan om Viktor een zoen te kunnen geven. Dat ging op zo’n komische manier dat ook Viktor in een deuk lag van het lachen.

Toen kwam de hoofd act van de avond het podium op lopen. Dat was niemand minder dan zangeres Maan!!! Hoe gaaf was dat!! Iedereen ging uit zijn dak! Ze is niet alleen een mooie vrouw die heel goed kan zingen maar wat is ze lief zeg. Ze nam na het zingen uitgebreid de tijd om even met Kevin te praten op het podium.  De opa van Kevin had ook de avond van zijn leven omdat Maan tijdens het zingen bij hem op schoot ging zitten. Iedereen genoot zichtbaar van haar optreden. Voor mij was het ook een mooie kans om haar zelf op de foto te kunnen zetten en gelukkig mag ik een paar foto’s ook publiceren.

Na afloop werden familie, vrienden en collega’s nogmaals getrakteerd op een hapje en een drankje.  Aan de sfeer was goed te merken dat ze een geweldige avond hadden gehad. Zeer moe maar erg voldaan vertrok ik laat in de avond weer naar huis met een waanzinnige herinnering erbij.

Bedankt Kevin dat ik dit voor je mocht doen. Ik vond het een hele eer. Ik hoop dat je nog lang van deze avond na kan genieten.

 

 

2 Reacties

  1. Deborah

    Wat een super leuk en origineel idee! Bof jij even dat jij als fotograaf op zoveel bijzondere locaties komt en mensen ontmoet die je anders niet tegen zou zijn gekomen 🙂 🙂

  2. Kevin van der Starre

    Alweer bijna een jaar geleden gaf ik mijn 30e verjaardagsfeest en wat heb ik toen onwijs genoten van dit geweldige feest. Ik ben Yvonne Vagevuur heel dankbaar dat zij deze prachtige avond op professionele wijze heeft vastgelegd. De foto’s in haar blog geven precies de sfeer van die avond weer. Mijn complimenten daarvoor. Mijn missie is geslaagd: dit is een avond om nooit meer te vergeten!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!