Selecteer een pagina

Even voorstellen...

Mijn naam is Yvonne Vagevuur. Ik ben 5 jaar professioneel fotograaf geweest. Met name de intense mooie momenten tussen mensen sprak mij erg aan. Van geboortefotografie, trouwfotografie, uitvaartfotografie, portretten tot het fotograferen van stil geboren baby’s. Dit heb ik al die jaren met veel passie gedaan tot het moment kwam dat ik verder wilde.

Ik wilde een keer wat anders. Verder groeien. Mijn bedrijf liep te goed om er naast nog andere dingen te doen waardoor ik de beslissing had genomen om er bedrijfsmatig mee te stoppen en hobbymatig weer verder te gaan.

Nu richt ik mij op al het moois om ons heen. Ik wil dat dusdanig fotograferen zodat de normale dingen ineens heel bijzonder worden. Zoals de natuur die heel veel moois te bieden heeft.

Om technisch goede foto’s te kunnen maken heb ik een vakopleiding gevolgd aan de fotovakschool van een jaar. Voorafgaand aan de opleiding heb ik de basisopleiding gedaan. Nu volg ik nog workshops en cursussen bij andere fotografen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Lees mijn belevenissen mee in mijn blogs.

Warme groet,

Yvonne Vagevuur

 

“Live every moment, laugh every day, love beyond words.”

 

 

Yvonne Vagevuur Fotografie

error: Content is protected !!